JAWATAN KOSONG DI MAJLIS BANDARAYA PETALING JAYA

MAKLUMAN PENTING : PERMOHONAN JAWATAN HANYA AKAN DITERIMA OLEH SISTEM APABILA ANDA MENERIMA SMS JAWAPAN DARI MBPJ DAN WANG SEBANYAK RM2 DITOLAK. HARAP MAKLUM. SILA PASTIKAN BAKI KREDIT ANDA MENCUKUPI, KOD SMS YANG BETUL DIHANTAR DAN MENGGUNAKAN PEMBEKAL TALIAN KOMUNIKASI YANG DINYATAKAN SAHAJA.
TARIKH IKLAN 27 Jun 2016
TARIKH TUTUP 10 Jul 2016

SENARAI JAWATAN

Senarai Jawatan Kosong [Mohon Jawatan]

Manual Penggunaan Sistem Perjawatan Online MBPJ

Kepada semua pemohon, sila baca manual penggunaan ini dengan teliti. Pihak MBPJ tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku kesilapan semasa membuat permohonan. Hubungi Bahagian Sumber Manusia MBPJ di talian 03-79563544 untuk pertanyaan.

MAKLUMAT PENTING UNTUK PEMOHON

  • Semasa pendaftaran pertama Sistem Perjawatan Online, ID pengguna adalah Nombor Kad Pengenalan dan perlu dimasukkan tanpa aksara aksara hyphen (" - ").
  • Contoh : 675403084534 dan bukannya 675403-08-4534.
  • Iklan Dalaman hanya terbuka untuk kakitangan MBPJ sahaja.

 

  • NOTA : Semua lampiran di atas adalah dalam fail "Portable Document Format" (PDF). Untuk membaca dokumen-dokumen tersebut, anda memerlukan perisian Acrobat Reader yang boleh didapati secara percuma dengan klik di sini :
     
  • Untuk memuat turun fail,  right-klik pada mouse dan pilih "save target as" bagi Internet Explorer atau "save link as" bagi pengguna Firefox.